Gastenboek

In dit gastenboek vragen we onze gasten verhalen en ervaringen te plaatsen eventueel aangevuld met een foto.

Wil je jouw ervaring of verhaal plaatsen en samen met eerdere gasten herinneringen ophalen of nieuwe geïnteresseerden inspireren, stuur dan je verhaal, het liefst met een foto, naar: info@amsterdam-sailing.com

8 thoughts on “Gastenboek

 1. Afgelopen zondag tot en met dinsdag hebben wij een top bedrijfsuitje gehad aan boord van de Vrouwe Johanna. We hebben een heerlijke tijd en een ontzettend leuke ervaring gehad op het zeilschip. Van Amsterdam zeilden we naar Volendam en weer terug. Overdag lekker uitwaaien op het dek met mutsen, sjaals, drankjes en hapjes, en ’s avonds knus met z’n allen bij de houtkachel opwarmen en spelletjes spelen. We hebben het echt getroffen met het weer.

  Kortom, we hebben een bedrijfsuitje gehad om nooit te vergeten met veel dank aan Martijn, David, Koos en Maatje.

  Het team van Restaurant Vlinders

 2. My wife and I, along with our two young children, spent a couple nights on the Vrouwe Johanna this past April on our way home from visiting family in Germany. It was a remarkable experience — the boat itself was spacious and very well-appointed, with numerous amenities; and the nearby village of Durgerdam was quite charming — but most remarkable in some regards was Martijn himself, who went to great lengths to make us comfortable. My highest recommendations! And my thanks, again, to Martijn (not least for his generosity in equipping us with some of his own groceries after we arrived too late to visit a store ourselves).

 3. Afgelopen zomer heb ik drie overheerlijke dagen beleefd met een Canadese vriendin op de Vrouwe Johanna! Op en top genieten was het! Het schip is echt van alle gemakken voorzien en schoon, ruim en leuk gemuebileerd opgezet. De lokatie is super voor tripjes naar de stad, maar ook het pittoreske Durgerdam. Martijn zorgt ervoor dat je een top tijd beleefd! Een groot succes! Thanks Martijn!

 4. Op 23 November verbleven we voor een weekend onder 10 vrouweljke collega’s op de unieke Vrouwe Johanna. Zodoende namen we op een spetterende, unieke en originele wijze afscheid van één van onze collega’s. Een aanrader, want met het persoonlijk onthaal van Kapitein Martijn voelde we ons veilig en in goede handen. Gefeliciteerd voor deze knappe en zeer symphatieke formule. Nogmaals dank ! Janine

 5. Zomer 2011 zijn we met een stel meiden lekker gaan varen….De dag was top…lekker even richting “het paard van Marken”, langs Pampus en op de terug weg even voor anker bij Blijburg….
  Heerlijke hapjes, lekker muziekje en gewoon lekker met de meiden onder elkaar…oh ja Maatje de mooie kater van het schip, die zat er natuurlijk ook bij. Thanks Martijn, zeker dit jaar weer…x Mo.

 6. De advocaten van Croon Davidovich stappen regelmatig aan boort van de Vrouwe Johanna.
  Na een dag uitwaaien op de meren nabij Amsterdam kunnen we weer topsport bedrijven. Kapitein Martijn staat garant voor een topdag.

 7. Mooie, Warme, Grote, Krachtige Vrouwe Johanna,

  Ik wil je bedanken voor een fantastische tijd, een warm gevoel van thuiskomen.
  Een ervaring om nooit te vergeten, een beleving wat ik altijd in mijn hart zal dragen.
  Een gevoel van vrijheid wat ik zal blijven koesteren,. een rijkdom van een private doch openbare gelegenheid om met eensgezinde en vreugdevolle zielen samen te komen en vooral samen te ZIJN! Omgeven door natuurlijke elementen, harmonieuze klanken, geluiden, tonen en liefdevolle zorgen van Martijn de Kapitein.
  Duizendmaal dank voor deze waardevolle schat aan herinneringen en mooie momenten.

  Tamara Devente.

 8. In 2007 hebben we met een stel vrienden een heerlijke dag op de Vrouwe Johanna beleefd. Het was mijn vrijgezellendag en omringd met de beste vrienden kozen we het ruime sop de zon tegemoet. Het gevoel van vrijheid gemengd met de nostalgie en karakter die een schip van dit kaliber met zich meebrengt is met geen pen te beschrijven. Staand aan dek in de avondzon, bij de barbeque met een biertje in de hand, gaat er van alles door je hoofd. Wat heeft zich vroeger afgespeeld op zo’n schip, welke avonturen hebben de vorige eigenaren beleefd. Wat vooral indruk heeft gemaakt is de waanzinnige kracht die vrijkomt wanneer met volle zeilen een goeie wind wordt gepakt, je krijgt in korte tijd echt respect voor zo’n schip.

  Natuurlijk hebben we ook veel te danken aan de gastvrijheid van Martijn en maatje David die mij een onvergetelijke vrijgezellendag hebben bezorgd.

  Veruit het meest karakteristieke schip van Amsterdam en zeker voor herhaling vatbaar!

  Fred

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *