Bed&Boot

De ideale groepsaccommodatie op de door jouw gewenste locatie. Zo kun je het schip huren in Amsterdam Landelijk Noord of op een door jouw gewenste locatie.

Stuur een email naar info@amsterdam-sailing.com voor informatie over beschikbaarheid en prijzen.

De vaste ligplaats van het schip is net buiten het centrum van Amsterdam, nabij Durgerdam in Amsterdam Landelijk Noord.

Onze Bed & Boot ligt aan de populaire Zuiderzeeroute en is goed bereikbaar per fiets en als voetganger. Met openbaar vervoer is het 10 minuten lopen vanaf de halte Liergouw (lijn 37). In de wintermaanden doordeweeks en in de zomermaanden de gehele week vlak voor de deur, halte durgerdammerdijk 4 (lijn 30).

Je hebt de beschikking over een ruime gezellige woonkamer, tv/dvd/audio installatie. Open keuken met voldoende voorzieningen, inclusief magnetron, oven, koelkast/vriezer, vaatwasser, wasmachine en droger. Keukengerei is voldoende aanwezig.

Verder is er een badkamer met douche, wastafel en apart toilet.

Tenslotte zijn er drie hutten met 3 x 2 persoons-, 2 x 2 (of 1) persoons- en 2 x 1 persoonsstapelbedden.

Bij goed weer kun je op dek ontspannen en van de mooie omgeving genieten. Voor een kleine extra bijdrage kun je gebruik maken van de fietsen en/of kano’s. Er is voldoende informatie aanwezig over de omgeving, fiets- en wandelroutes.

De Amsterdamse binnenstad, Centraal Station, is bereikbaar binnen circa 15 minuten, zowel per auto/taxi, openbaar vervoer als op de fiets.

In een unieke landelijke omgeving, overnachten op een ruim honderd jaar authentiek schip en toch de bruisende Amsterdamse binnenstad binnen handbereik.

Stuur een email naar info@amsterdam-sailing.com voor informatie over beschikbaarheid en prijzen.

Meer informatie over Amsterdam en Durgerdam:
Wikitravel Amsterdam
Wikitravel Durgerdam